Tarragona presenta gairebé 200 propostes de programació cultural

Gairebé unes 200 propostes teatrals, musicals, dansa o màgia completaran la programació cultural de la ciutat de Tarragona durant la propera temporada. Són propostes, cicles i festivals impulsats des de diferents entitats tarragonines que s’afegeixen a les propostes de la temporada estable del Teatre Tarragona.

A banda dels 26 espectacles programats dins la Temporada Estable del Teatre Tarragona, l’agenda cultural tarragonina per a la propera temporada preveu gairebé dos centenars de propostes. Entre elles, fora d’abonament i al Teatre Tarragona, trobarem la música de Paco Ibáñez o l’humor de Joan Pera. El gruix de la programació cultural però, derivarà de les propostes impulsades des de diferents entitats amb el suport i complicitat de l’àrea de cultura de l’Ajuntament.

En aquest sentit, dins la programació es consolida l’OFF Km 0, que busca potenciar el talent de proximitat amb un total de 15 propostes. S’inclou en aquest cicle un concert solidari de Barcelona Soul Choir, el 40è aniversari de l’agrupació sardanista Tarragona Dansa, els concerts de la Banda Unió Musical de Tarragona o una nova edició del festival juvenil de teatre grecollatí. Els cicles Música per a tothom, Les escoles van al teatre o el Festival Dixieland també s’inclouen en aquesta programació, igual que les temporades estables de la Sala Trono o el Teatre Magatzem. També la temporada simfònica de l’orquestra Camera Musicae, que contempla sis concerts, entre ells un de deicat a bandes sonores de pel·lícula.