Els aiguats provoquen acumulacions d'aigua i un Francolí crescut a Tarragona

A Tarragona les afectacions a la Part Baixa de la ciutat no han estat tantimportants com en altres episodis anteriors. Tot i això hi ha hagut diversos talls de carrers per acumulació d'aigua i fang i el riu Francolí ha arribat fins a nivells d'aigua desconeguts en els darrers anys.

Aquest és l'aspecte que presentava el riu Francolí al seu pas pels principals ponts de la ciutat de Tarragona pocs minuts després de la sortida del sol, després d'una nit de pluja constant també a la ciutat de Tarragona, amb el seu pic màxim pels volts de les deu de la nit, quan una forta tromba d'aigua va descarregar durant uns vint minuts al centre de la ciutat.

Un aiguat que però no ha deixat grans destrosses a la ciutat més enllà dels talls de carrers provocats per l’acumulació d'aigua i fang. El principal tall que encara es mantenia aquest matí era el del pont d'accés al barri del Serrallo pel Passeig de la Independència on diversos operaris hi treballaven per a retirar el fang acumulat per uns aiguats que a la nit havien arribat ocupar el pont amb diversos metres d'alçada de l'aigua.

Un barri del Serrallo on l'acumulació d'aigua ha provocat també l'arribada del fang fins a la terrassa d'alguns restaurants, tot i que en menor mesura que en altres ocasions. En aquest punt l'aigua ha arrossegat fins al mar centenars de canyes i objectes, on ha provocat l'enfonsament d'una petita  barca de pesca atracada al Moll de Pescadors.

I tornant al riu Francolí, eixamplat al màxim en el seu tram final abans d'entrar a la desembocadura situada dins de terrenys portuaris. Aquí ha estat on s'ha endut per endavant l'embarcador utilitzat per la secció de Rem del Club Nàutic, que ha quedat totalment destrossat.