El PSC critica que Ricomà encara no hagi convocat la junta local de seguretat

El PSC de Tarragona es pregunta per què encara no s’ha convocat la junta local de seguretat en els darrers 4 mesos i qüestiona si la setmana d’aldarulls i incidents a la ciutat no és suficient motiu per posar data i hora a la reunió. La portaveu dels socialistes ha comparegut aquest matí per criticar que l’alcalde no hagi tingut temps, diu, per convocar la junta de seguretat local, però sí per participar en mobilitzacions contra la sentència i en favor de la llibertat dels joves detinguts.

Pel que fa a la setmana d’aldarulls a la ciutat de Tarragona, Sandra Ramos ha defensat que el moviment independentista és pacífic, però reclama una condemna clara per part de la generalitat dels episodis de violència. La portaveu del PSC defensa el paper de les forces policials, però reconeix que també cal analitzar les actuacions.

Sobre la lluita dels joves al carrer, la socialista considera que la indignació va més enllà de la causa independentista i de la sentència del procés i que prenen nota de les seves protestes. Malgrat això, Ramos ha fet una crida a la calma i al diàleg.