Una cinquantena de persones reclamen a Tarragona la llibertat dels detinguts

L'acte ha comptat amb la presència de familiars de la Laura Solé, detinguda dijous per policies de paisà. Acte seguit, s'ha tallat la Imperial Tarraco en una mobilització pacífica amb jocs de taula.

Prop d’una cinquantena de persones s’han congregat a la Rambla Lluís Companys a l’alçada dels jutjats per reclamar la llibertat dels detinguts aquesta setmana  durant les manifestacions. Un acte que ha comptat amb la presencia familiar de la Laura Solé, detinguda dijous a la nit per policies nacionals de paisà i que, a hores d’ara, segueix privada de llibertat. S’ha llegit un manifest on s’ha condemnat les actuacions policials també s’ha recordat a David Solé, el tarragoní detingut dimarts a Barcelona.

Tot seguit, s’han dirigit cap a la plaça Imperial Tarraco on han tallat parcialment el trànsit. Els participants, convocats pel CDR Tarragona, han portat jocs de taula i cartes, i en un ambient pacífic i festiu han ocupat la plaça. Un tall que s’ha aixecat pocs minuts després de dos quarts de dues.