Inici immaculat del Volei SPiSP

Els de Vlado Stevovski sumen sis punts de sis possibles a la Superlliga 2 i encara no han assolit el seu potencial màxim: això afirma, almenys, l'entrenador cooperativista.

Només dos equips de la Superlliga 2 han guanyat tots els sets en disputa, el Barça i el Volei SPiSP, un acabat de baixar de Superlliga i un altre que va optar a la fase d'ascens fins a l'última jornada de la temporada anterior. Més enllà del Madrid, que també ha sumat els sis punts possibles, la resta de rivals s'allunyen ja a tres de distància. És a dir que, tot i que queda tot un món per disputar-se, ja sembla possible intuir quins equips marcaran el ritme de la segona divisió del voleibol.

Els canvis a la plantilla cooperativista són anuals i, tot i això, el rendiment no pateix alteracions. El planter ha respost, una altra vegada, per sobre de l'esperat.

Aquest dissabte, el Volei SPiSP encadenarà un altre partit com a local i davant el Pizarra malagueny, acabat de pujar a la Superlliga 2 i novè classificat amb dos punts.