Sense davanter centre

La darrera lesió de Pedro Martín i la ja coneguda de Gerard Oliva provocarà que Xavi Bartolo hagi de buscar invents per rebre La Nucía, diumenge al Nou Estadi.

L'assignatura pendent és la defensa perquè l'atac ha complert gràcies a Pedro Martín, entre cotons les últimes dues setmanes i damnificat físic de l'empat al camp del Mestalla. Sense el nou referencial del Nàstic i amb Gerard Oliva baixa de llarga durada, l'única alternativa natural no compta amb els papers en regla. Thomas Amang va ser un dels últims fitxatges de l'estiu però tramits burocràtics previs indispensables impedeixen que el futbolista africà debuti a la Segona B. Jonathan Pereira, a qui hem vist per la banda, és encara baixa per sanció.

L'entorn no amaga els dubtes sobre la planificació esportiva tot i que el damnificat davant una possible punxada a casa i contra La Nucía seria només l'entrenador Xavi Bartolo. Una altra vegada els futbolistes mostren públicament el suport al tècnic.

El 'playoff' s'ha allunyat a vuit punts, un per jornada, i el Nàstic segueix fix a la setzena posició que l'abocaria a la fase per la permanència a la categoria de bronze.