El millor inici del CBT durant el S.XXI

Amb quatre victòries i cap derrota els de Berni Álvarez encapçalen la Lliga acompanyats tan sols de l'agradable sorpresa de la tardor, el Club Bàsquet Salou.

Berni Álvarez diu no recordar cap començament de campanya tan positiu com l'actual, ni tan sols com a jugador. L'estadística federativa arriba fins a l'any 2000 i, des de llavors, el CBT mai ha arrencat encadenant quatre victòries. És el que ha aconseguit ara, suficient per liderar la taula amb registre idèntic al del Club Bàsquet Salou. La classificació ja permet intuir detalls de qui optarà a tot.

La baixa d'última hora de Dani Tugores no va impedir que els blaus complissin contra el Sants. El balear ja s'ha recuperat i podrà jugar contra el Palma, aquest cap de setmana i de nou al Serrallo. El primer de l'EBA puntua menys i defensa millor que el curs passat però encara disposa de marge de creixement.

Important canvi d'hora del CBT-Palma, que no se celebrarà dissabte a la tarda sinó diumenge a les 12 del migdia per facilitar el desplaçament en avió dels balears.