Tarragona es mobilitza pocs minuts després de la sentència

Des de pocs minuts després de conèixer-se la sentència pronunciada pel Tribunal Suprem centenars de persones s'han mobilitzat al centre de la ciutat de Tarragona en una mobilització que ha passat per punts com els jutjats, l'autovia A-7 o l'estació de trens.

Pocs minuts després de les deu del matí la primera mobilització arran de la sentència del Procés s'ha aplegat a les portes de l'Ajuntament de Tarragona, on més d'un centenar de persones, entre elles treballadors municipals i regidors tant d'Esquerra com de Junts per Tarragona i la CUP han expressat el seu rebuig a la sentència emesa pel Tribunal Suprem.

També als diferents campus de la Universitat Rovira i Virgili desenes d'estudiants han abandonat les classes i s'han concentrat a les portes de les diverses facultats. Tots ells s’han desplaçat en diferents columnes fins al davant de l'audiència de Tarragona, on s'ha dut a terme la primera concentració unitària.

Una concentració que s'ha transformat en aquest moment en una manifestació per diversos carrers del centre de la ciutat que s'ha aturat primer davant la subdelegació del govern espanyol i s'ha traslladat després fins a l'autovia A-7, que ha estat tallada gairebé mitja hora en els dos sentits.

El darrer tram de la manifestació ha recorregut carrers de l'eixample tarragoní, passant pel Mercat Central, on hi ha hagut un dels pocs incidents del matí i la Rambla Nova. El darrer tram de la manifestació s'ha dirigit cap a l’estació de trens a la Part Baixa de la ciutat, on els Mossos d'Esquadra han impedit la voluntat dels manifestants d'ocupar les vies i tallar el servei ferroviari. Després de més de mitja hora de concentració i algun intent d'arribar a les vies, la mobilització s'ha dissolt pocs minuts abans de les dues del migdia.