Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem. Més informació.

bàner 970x90 Advertisement

El Col·legi d’Infermeres i Infermers alerta que cal el doble de professionals

El Col·legi d’Infermeres i infermers de Tarragona reclama personal i demana més visibilitat de la seva feina. Ho han fet durant la celebració del Primer Congrés d’Infermeria Familiar i Comunitària a Tarragona celebrat al Palau de Congressos. Els sanitaris adverteixen que les atencions domiciliàries aniran a més, perquè les malalties cròniques seran més comunes. Això suposa un augment de la feina dels infermers i per tant es necessiten més professionals per donar aquest servei.

Actualment, les ràtios se situen en 6 professionals cada 1.000 habitants, quan en altres països europeus arriben als 9. També han tractat el tema de suport als infermers que pateixen estres o depressió pel desenvolupament de la seva feina.  

Al congrés s’han realitzat diferents tallers i conferències per compartir coneixements i experiències entre els professionals. El Col·legi d’Infermeres i Infermers de Tarragona reuneix més de 4.000 sanitaris.

Canvia't al 39 a la TDT
hd

No ens perdis, canvia't al 39

Resintonitza el nou canal de TAC12 a la TDT

MÉS INFORMACIÓ