Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem. Més informació.

L'Hospital Joan XXIII millora l'atenció dels pacients amb una malaltia renal crònica avançada

A Catalunya, més de 15.300 persones pateixen una malaltia renal crònica avançada. Té una mortalitat d’entre el 8 i el 10%. Un dels moments més importants del procés és quan es decideix que el pacient necessita diàlisi o un trasplantament. L’Hospital Joan XXIII de Tarragona ha engegat un projecte pilot al món per aconseguir uns criteris d’avaluació continua per a cada malalt per millorar la seva qualitat i assistència. A banda les consultes també funcionen amb l’objectiu d’alentir la progressió de la malaltia i informar molt bé el malalt de les opcions que té.

Els professionals valoren molt positivament aquest nou mètode d’avaluació continua. Aquesta era una demanda del sector per poder millorar l’atenció que reben aquest tipus de malalts. D’aquí a un temps l’hospital tarragoní rebrà una acreditació per fer valdre aquest programa. El projecte es porta a terme en sis hospitals més de l’estat i és una iniciativa de Societat Espanyola de Nefrologia.

Canvia't al 39 a la TDT
hd

No ens perdis, canvia't al 39

Resintonitza el nou canal de TAC12 a la TDT

MÉS INFORMACIÓ