Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem. Més informació.

bàner 970x90 Advertisement

La URV vol recuperar el pressupost d'abans de la crisi

La Universitat Rovira i Virgili inicia curs amb un pressupost de 110 milions d’euros. Aquesta quantitat és exactament la mateixa des del 2010 quan la Generalitat va retallar i congelar les partides que destinava a les universitats públiques. Els rectors farts d’aquesta situació s’han reunit amb el vicepresident del govern i conseller d’Economia Pere Aragonès per intentar revertir aquesta situació. Des de la URV reclamen tenir una partida de 191 milions d’euros, la xifra d’abans de la ciri i a banda volen 100 milions d’euros extres per posar al dia les instal·lacions i els equipaments obsolets.

Com a novetat acadèmica d’aquest nou curs la universitat ha engegat una nova assignatura a tots els graus que té per nom Ocupabilitat. L’objectiu és ensenyar els estudiants a buscar feina perquè estiguin preparats pel món laboral una vegada finalitzats els estudis.

Enguany han iniciat curs a la Universitat més de 3.100 alumnes nous el que suposa un increment de gairebé un 1’5% respecte a l’any passat. Des de la universitat també valoren positivament el programa que van engegar el curs passat per reduir l’abandonament, asseguren que han de seguir en aquesta línia.

Canvia't al 39 a la TDT
hd

No ens perdis, canvia't al 39

Resintonitza el nou canal de TAC12 a la TDT

MÉS INFORMACIÓ