Pol Valentín, 'amb el míster a mort'

Xavi Bartolo mereix marga de confiança i seria un error destituir-lo. Aquesta és l'opinió d'un dels actuals referents de la primera plantilla del Nàstic. Segons Pol Valentín, el projecte necessita d'una major dosi de paciència tot i el mal inici.

La classificació juga molt en contra dels interessos de Xavi Bartolo i del director esportiu Sergi Parès, principal responsable de la planificació de l'equip des d'abans de l'estiu. En zona de promoció de descens, la part s'ha allunyat un punt per setmana fins a situar-se a set de distància quan només s'han completat set partits. No queda clar què pot succeir si els grana cauen al camp del Mestalla aquest dissabte; i la plantilla ja ha dit la seva: Bartolo té el seu suport.

Ahir vam explicar que l'estadística de Bartolo és idèntica a la de Kiko Ramírez l'any 2012, que va ser destituiït en la vuitena jornada, just la que se celebrarà d'aquí a uns dies. Valentín no entendria el canvi de banqueta. El Mestalla-Nàstic començarà dissabte a les 17.30 hores.