JxCat considera que l'última legislatura ha estat un fracàs

La negació diàleg per part dels socialistes, l'expropiació dels drets polítics dels independentistes presos i la falta de compromís amb la demarcació són les claus que, diuen els neoconvergents, fan d'aquest mandat de Pedro Sánchez, una legislatura fallida.

Amb la mirada posada a les eleccions generals del pròxim 10 de novembre, les formacions ja han confeccionat pràcticament les seves llistes de cara a aquests comicis. És el cas del JuntsxCat que repetirà amb Josep Rull al capdavant i amb un Ferran Bel que aquest dimarts ha fet un balanç d’aquesta darrera legislatura que l’ha titllat de fracàs absolut.

Pel número 2 dels neoconvergents aquest mandat passarà a la història com la de la negació del diàleg per part dels socialistes i per l’expropiació dels drets polítics dels diputats independentistes electes que estan empresonats.

Aquesta legislatura, creu Bel, també ha estat negativa pel territori, ja que assegura que no s’han complert cap dels compromisos d’inversions amb la demarcació i que tampoc ha comptat amb cap de les grans actuacions previstes.

Unes intervencions que, assegura, només es comencen a executar quan s’apropen eleccions.

Tot plegat, una situació que es deriva, diuen, d’un pressupost insuficient pel territori.