Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem. Més informació.

La CUP proposa augmentar la pressió fiscal sobre els pisos desocupats i el Govern ho confirma

La CUP proposarà en una moció al proper plenari de Tarragona la inclusió d’un recàrrec del 50% a l’impost de Béns Immobles que gravi els habitatges desocupats. Una de les mesures dels anticapitalistes per revertir la manca d’habitatges de lloguer social i que l’Equip de Govern ja preveu, segons ha afirmat en un comunicat, negociant amb la resta de forces polítiques una modificació de les ordenances fiscals no com a mesura recaptatòria sinó per incentivar el parc d’habitatges de lloguer.

La CUP, reclamen també que l’Ajuntament utilitzi el dret a tempteig per adquirir pisos desocupats i destinar-los a habitatge social. Per fer-ho es necessitaria també multiplicar per deu, calculen els cupaires, l’actual partida pressupostària de 100.000 euros que es destina a aquest efecte. Per poder-ho assumir la CUP reclama que se sancioni els grans tenidors i que s’incentivi amb ajuts la rehabilitació d’immobles.

Canvia't al 39 a la TDT
hd

No ens perdis, canvia't al 39

Resintonitza el nou canal de TAC12 a la TDT

MÉS INFORMACIÓ