El CBT iguala l'inici de l'any passat a la Lliga EBA

Amb tres victòries consecutives Els de Berni Álvarez són l'únic equip, en companyia del CB Salou, que encara no coneix la derrota a la fase regular. L'any 2019 van caure, justament, en la quarta jornada i a casa.

Cornellà, Salou i CBT van ser les tres primeres víctimes del CBT dotze mesos enrere i malgrat les baixes existents des de l'arrencada de la campanya. L'única gran diferència entre tots dos projectes és que enguany la infermeria continua buida. Pel que fa als resultats, la situació es repeteix amb els blaus invictes després de tres jornades en què el balanç defensiu ha fregat l'excel·lència

El curs anterior, 4 clubs van estrenar-se sense derrotes. Aquest cop, però, tan sols ho han aconseguit el CBT i el Club Bàsquet Salou. Berni Álvarez demana serietat per evitar excessos de confiança abans de jugar a casa davant el Sants, un rival que va assolir el seu primer triomf el cap de setmana anterior.

El CBT no perd com a local des de de fa set mesos. Curiosament, però, també ho va fer en la jornada 4 de la temporada anterior i davant el Mataró.