Tarragona retira la pancarta dels presos durant el període electoral

L'Ajuntament de Tarragona ja no llueix la pancarta amb el lema 'Llibertat Presos Polítics'. Aquest dijous a la tarda ha estat retirada després que la Junta Electoral de zona hagi desestimat el recurs presentat pel consistori tarragoní. Aquest però ja ha avisat que la tornarà a col·locar un cop passin les eleccions.

Faltaven pocs minuts per a les quatre de la tarda d'aquest dijous quan un operari del consistori tarragoní ha procedit a despenjar la pancarta que reclamava la llibertat dels presos polítics poc més de dos mesos després de la seva col·locació. La seva retirada arriba després que la Junta Electoral de Zona hagi desestimat el recurs presentat pel govern tarragoní a la primera resolució arran de la denúncia del Partit Popular, tornant-lo a obligar a procedir a despenjar-la com més aviat millor. Una pancarta que el govern ja anunciat que tornarà al seu emplaçament el pròxim 11 de novembre, un cop passin les eleccions generals del dia 10.

La Junta Electoral sí que ha admès el recurs presentat pel consistori en contra de la prohibició que els seus treballadors tinguessin plena llibertat a l'hora de vestir o lluir símbols com els llaços grocs per tal de garantir la seva neutralitat.