El PSC torna a carregar contra els comuns per la pancarta i la gestió de l'amfiteatre

Dos dies després de la votació al plenari, el PSC de Tarragona ha tornat a carregar contra En Comú Podem per haver evitat la retirada de la pancarta de "Llibertat Presos Polítics" de la façana de l'Ajuntament tarragoní. Els socialistes es pregunten què ha canviat en la posició dels comuns i carreguen també contra el regidor Herman Pinedo per la gestió del tancament de l'amfiteatre.

Sorpresos amb el canvi de posicionament d’En Comú Podem en relació a la pancarta dels presos polítics, així és com s’ha mostrat aquest matí el grup municipal del PSC a Tarragona. Els socialistes han citat literalment el discurs de Carla Aguilar del passat juliol quan els comuns es van abstenir per preservar la neutralitat de la façana de l’Ajuntament i es pregunten per què ara, dos mesos després, han apostat per mantenir al plau municipal el que segons el PSC és un símbol polític que no representa tota la ciutadania. Aquest gir ha dolgut els socialistes i més perquè, asseguren, tenien acordat el consens amb Ciutadans, Partit Popular i també l’entorn de Podem.

Ramos també ha situat novament sobre la taula la polèmica per l’informe de l’Amfiteatre i el posterior tancament del monument.  El PSC avisa a l’actual govern que ja han passat els 100 dies de prova i que han d’assumir les responsabilitats. Després de les respostes obtingudes en el darrer ple, lamenten que les explicacions són insuficients per justificar que no s’hagués tancat el monument d’immediat.

La portaveu del grup municipal, ha defensat la feina feta en la conservació del monument per part del seu partit en l’anterior govern. Considera que es van prendre les mesures pertinents, per exemple tancant parcialment l’Amfiteatre per actuacions puntuals i encarregant l’informe exhaustiu de l’estat de l’equipament.