Que la millora s'acompanyi d'un triomf de prestigi

Aquest dissabte (18.30 hores) el Nàstic passa per un dels camps més durs de la Segona B, el del Lleida Esportiu. No s'esperen gaires canvis a l'onze de Xavi Bartolo perquè el rendiment els últims dos partits ha estat positiu. Això sí, cal guanyar per sortir de la part baixa.

Cinc punts en cinc jornades és encara un balanç molt pobre per al nou Nàstic, que presentarà un onze gairebé idèntic al de l'empat contra el Cornellà. La remuntada incompleta demostra que la defensa ha de millorar tot i que la línia de cinc ha aportat estabilitat. També que homes com Viti no tenen el lloc assegurat malgrat la manca d'efectius al doble pivot. Però Bartolo pensa que hi ha aspectes per creure en una continuïtat en la millora acompanyada per fi, això sí, de resultats.

El Lleida Esportiu és quart, en places de promoció per pujar amb deu punts, cinc més que el Nàstic. És la llar antiga de Pedro Martín, ara referent de la davantera tarragonina. Un clàssic de la part alta i un desplaçament històricament, almenys els darrers temps, incòmode.

Aquest dissabte a les 18.30 hores el Lleida-Nàstic apaivagarà els dubtes o els intensificarà. Ho explicarem tot plegat dilluns al Dorsal 12 i amb la tornada del programa d'esports d'aquesta casa.