Brugui: 'La progressió és bona'

El Nàstic evoluciona adequadament tot i no guanyar cap dels tres partits com a local. Ho diu Brugui, que demana confiança a l'entorn tot i que comprèn la impaciència dels aficionats.

Les derrotes davant el Llagostera i l'Andorra van encendre totes les alarmes però la resposta del Nàstic com a visitant va equilibrar la balança. L'empat al Nou Estadi contra el Cornellà va ser negatiu pel resultat però no pas pel rendiment d'una plantilla que ha evolucionat els últims quinze dies.

El pas per Lleida és, sobre el paper, un dels desplaçaments més complicats de la temporada perquè l'oponent també opta a l'ascens. S'afegeix, d'altra banda, la rivalitat pel canvi de samarreta de Pedro Martín, que aquest estiu va deixar la Terra Ferma per reforçar un Nàstic que va pagar la seva clàusula de rescissió. Guanyar al Camp d'Esports suposaria un pas endavant contundent per als de Xavi Bartolo.

Serà demà divendres quan el tècnic parli davant els mitjans abans de la jornada sis, en què Oliva, Márquez i Pol Prats continuaran sent baixa per lesió.