Sumem per Salou i el PSC pacten un nou govern

Salou torna a tenir un govern amb majoria absoluta quatre mesos després de les eleccions municipals. Així és després que el partit de l'alcalde Pere Granados, Sumem per Salou, hagi tornat a pactar igual que en l'anterior mandat amb el PSC. Els socialistes tornen a assumir àrees com Seguretat Ciutadana o Hisenda.

Quatre mesos després de les eleccions municipals, aquest divendres s'ha repetit aquesta imatge, la de l'alcalde de Salou Pere Granados i el portaveu del PSC salouenc, David Gonzàlez segellant un pacte de govern que revalida el que ja mantenien el passat mandat les seves dues formacions.

Un acord que des de Sumem per Salou, partit fins ara al govern en solitari, veuen com a necessari per a donar estabilitat al municipi, i destaquen la bona entesa existent entre els dos grups en l'anterior mandat.

Un nou govern en què el PSC recuperarà diverses àrees importants que ja encapçalava en els darrers quatre anys com Seguretat Ciutadana, Mobilitat i Ocupació, que assumirà el mateix David González, o Hisenda, que serà per a Yeray Moreno. Com a novetats respecte a l'últim acord, els socialistes assumeixen carteres com Medi Ambient o la de nova creació de Defensar i Protecció Animal. Un nou cartipàs que diuen els permetrà tirar endavant projectes ja engegats.

Amb aquest acord, els cinc regidors socialistes s'uneixen als set de Sumem per Salou, per a formar una majoria absoluta de 12 de 21 regidors.