L’Institut Jaume I de Salou estrena un nou Batxillerat de doble titulació

Alumnes de l’Institut Jaume I de Salou comencen aquest any un nou curs de Batxillerat de doble titulació. En 3 anys, obtindran el títol en la branca científica i, a més, un grau mitjà d’àmbit esportiu centrat en el salvament i socorrisme. Es tracta d’una prova pilot que han iniciat 7 centres catalans.

El primer curs de batxillerat es reparteix en dos anys, per poder compaginar-lo amb les matèries del grau mitjà. D’aquesta manera quan els alumnes acabin el primer any ja tindran una capacitació professional com a socorrista de piscina. Quan els alumnes finalitzin el segon curs ja podran treballar com a socorrista de platja i amb una titulació de grau mitjà. El tercer curs el dedicaran a acabar el batxillerat o a preparar-se per la prova d’accés a un cicle de grau superior.

Aquesta prova pilot compta amb 5 alumnes matriculats en aquest institut salouenc, amb places encara disponibles. De cara a l’any vinent, el centre té previst ampliar l’oferta formativa amb la incorporació del batxillerat de doble titulació especialitzat en vela.