El Salou FS s'enfronta al potent Indústries Santa Coloma en la semifinal de la Copa Catalunya

Aquest dimarts (19 hore), l'equip viurà un dels moments més importants de la seva història com a semifinalista de la Copa Catalunya. Amb seu a Sabadell, per l'altre cantó del quadre hi ha el campió de Lliga, el Barça.

Va ser a la primavera quan el Salou FS de Marcos Angulo va celebrar la que és una de les fites més destacades de la seva trajectòria vital, el passi a una Final Four de Copa Catalunya en què els dos equips del sostre de l'especialitat disposen de plaça assegurada. Aquell vespre, amb la permanència ja enllestida a la Segona B, els salouencs van desitjar un encreuament amb el Barça que, finalment, no es produirà, almenys no pas a les semifinals. Però, jugar contra l'Indústries Santa Coloma, també és un premi impagable.

Amb canvi a la banqueta i reformulació del projecte per manca de diners, l'ADN local pren o conserva la força de sempre. L'altre conjunt classificat per a la Final Four és l'Aliança Mataró, Gaudir, competir i defensar molt bé per, com a mínim, generar problemes a l'oponent.

Des de les 19 hores, la semifinal d'un grup de jugadors no professionals que mai oblidaran aquell cop que van enfrontar-se a algunes de les principals estrelles mundials del futbol sala.