Octubre del 2020: els veïns ratifiquen la data d'inici de les obres de transformació de Carles Buïgas

La conversió definitiva en zona de vianants d'un dels punts més comercials de Salou arrencarà d'aquí a un any. Serà una primera fase que tindrà continuïtat amb una segona per definir i que afectarà tot el litoral del municipi.

Des del 2017 el groc predomina a Carles Buigas. També les persones, amb la restricció de trànsit imposada com a pas previ a la conversió definitiva d'aquests carrers i en el tram entre Murillo i Saragossa. La prova pilot va funcionar, segons l'equip de govern, i demostra que és la línia a seguir perquè fins i tot, diuen, molts detractors han canviat d'idea amb el pas del temps.

Existien dues dates per a l'inici de les obres, el gener del 2020 i l'octubre del 2020 . I els mateixos veïns han apostat per l'octubre per facilitar que els treballs s'enllesteixin abans de l'època de Setmana Santa. La voluntat és implantar un model d'urbanització que aporti valor afegit a la zona, també als negocis. La conversió s'allargarà fins als carrers Amposta i Murillo.

Encara no hi ha data, però, de cara a la segona fase del full de ruta i que ampliarà el tram des de la Plaça Venus, que limita amb Cambrils, fins al carrer Torremolinos, a prop del Lumine. També cal definir quin tipus de conversió es durà a terme. El mateix Granados considera oportú instaurar trams horaris per facilitar la convivència entre els qui caminen i els qui condueixen.