El Mercat Medieval obre la Festa del Rei Jaume I a Salou

Amb aquesta festa al més pur estil medieval, fins i tot amb la presència d’un drac, Salou ha inaugurat oficialment aquest matí el Mercadet Medieval que estarà operatiu durant tot el cap de setmana dins de la programació de la Festa del Rei Jaume I. Un rei que va iniciar la conquesta de Mallorca sortint des de Salou. Des del consistori es vol recordar aquest fet històric mitjançant la recreació històrica als carrers del municipi.

Un mercat medieval que inicia la celebració d’aquesta festa històrica als carrers de Salou amb més d’una vuitantena de parades totalment temàtiques. Els visitants es trobaran infinitat de productes artesanals, com embotits, formatges o diferents tipus de carns fetes a la brasa. Durant el cap de setmana hi haurà espectacles, tallers i jocs per a tots els públics. El Mercat Municipal de Salou també comptarà amb un mercadet amb recreacions històriques.

El consistori es planteja ampliar tota l’oferta de recreacions de cara a l’any vinent i fer-lo més gran. Es pretén implicar a més sectors de la ciutat per rememorar la història de Salou i la figura del Rei Jaume I.