Tret de sortida de les Nits Daurades de Salou

La cercavila popular de Salou amb la participació del Ball de Bastons, Ball d'Espases, Ball de Pastorets, Grallers la Tarota Nanos, Mulassa, La Morena i Gegants de Salou, va donar inici a les Nits Daurades del municipi. Van sortir de la Plaça de les Comunitats Autònomes i van acabar al Patronat de Turisme de Salou, al Xalet Torremar on es va dur a terme el pregó de les festes a càrrec de Carlos Romero, director de Investigación, Desarrollo e Innovación Turística de SEGITTUR. Un pregoner escollit perquè té força a veure amb el futur de la ciutat, ja que dirigeix el projecte del Pla d'Acció Salou Smart Turístic, amb l'objectiu que la ciutat pugui obtenir el certificat de 'Destinació Turística Intel·ligent'.

L'alcalde, Pere Granados, juntament amb el regidor de Serveis Culturals, Xavier Montalà, van obsequiar el pregoner amb una placa commemorativa i un regal institucional.

Com és tradicional, en acabar el pregó, per donar el tret de sortida oficial en aquesta festa major de la capital de costa daurada es va fer la tronada, que va ser encesa pel mateix pregoner des del balcó del Xalet Torremar i es va fer sentir per tot el passeig Jaume I.