×

Avís

JUser: :_load: No es pot carregar a l`usuari amb id: 351

Tornen les Nits Daurades de Salou

Les Nits Daurades tornaran a omplir de música i propostes l'estiu de Salou. La festa major de la capital de la Costa Daurada comptarà amb un espectacle de Los 40, l'Orquestra ModragónEfecto Pasillo i Maldita Nerea com a principals reclams. La nit del foc, la batucada o el castell de focs final seran els principals punts de trobada d'unes festes que es desenvoluparan entre el 8 i 15 d'agost.

L'Ajuntament de Salou presenta un total de 24 actes que formaran el gruix d'activitats concentrades entre el 8 i el 15 d'agost en el marc d'una nova edició de les Nits Daurades en què la capital de la Costa Daurada integra cultura tradicional, música i propostes d'actualitat. Ara que Salou vol obtenir el certificat d'Smart City, el pregoner de la seva festa major d'estiu tindrà certa vinculació amb aquest objectiu. Obrirà les festes el director d'innovació i desenvolupament i innovació turística de SegiturCarlos Romera.

La Gran Tronada d'inici de festes, després del pregó, donarà pas a l'espectacle de Los 40. Un inici de l'apartat musical que tindrà com a caps de cartell La Orquestra MondragónEfecto Pasillo i Maldita Nerea.

Tots els concerts, igual que la resta d'activitats programades dins les Nits Daurades, amb epicentre al passeig Jaume I, seran gratuïtes. Entre les propostes més tradicionals, a banda de la processó, la Nit del Foc, o la 3a edició de la Batrobada, amb diverses colles de batucada convidades o el castell de focs artificials de cloenda seran els altres moments destacats dels dies festius.