Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem. Més informació.

bàner 970x90 Advertisement

El ple de Salou dóna compte del cartipàs municipal del nou mandat

El plenari de Salou ha donat compte del cartipàs pel govern del 2019 al 2023. Finalment s’han constituït onze àrees de govern. L’alcalde, Pere Granados, ha nomenat Marc Montagut com a primer tinent d’alcalde i s’encarregarà de de la Gestió del Territori. El segon tinent d’alcalde és Jesús Barragán, que també dirigirà les àrees de Serveis Generals i la d’Hisenda. Julia Gómez és la tercera tinenta d’alcalde i s’ocuparà de Seguretat Ciutadana i Mobilitat, Serveis Educatius i la regidoria de la Dona.  

A banda del cartipàs, l’oposició ha demanat que funcioni l’streaming per seguir en directe per internet els plens municipals. L’alcalde Granados s’ha compromès a que així sigui. També s’han acabat aprovant els canvis en la plantilla i la relació dels llocs de treball del personal eventual de l’ajuntament i llocs de confiança per 12 vots a favor i 9 en contra.

L’ajuntament ha aprovat també per 12 vots a 9 la modificació de les bases d’execució del pressupost d’aquest any per tal d’apujar els sous dels regidors. L’oposició ha criticat aquesta pujada, perquè considera que no es correspon amb la situació econòmica actual.

Canvia't al 39 a la TDT
hd

No ens perdis, canvia't al 39

Resintonitza el nou canal de TAC12 a la TDT

MÉS INFORMACIÓ