Quim Manresa: "Amb la plantilla actual potser hem de buscar un objectiu més ambiciós"

El nou entrenador del Futbol Sala Salou no es vol marcar objectius a llarg termini però es mostra il·lusionat per la temporada que està per vindre. Creu que l'actual plantilla té més experiència a la categoria que l'equip que va dirigir fa tres anys.

Es troba amb una plantilla força diferent respecte la que va deixar ara fa tres anys però plenament consolidada a la categoria de bronze del futbol sala. Quim Manresa recorda el gran grup humà que tenia i creu que la principal diferència amb l’actual plantilla és l’experiència a la categoria que té la d’ara. Tot plegat, resultat d'una gran feina del club i de l’anterior entrenador, Marcos Angulo.

El primer gran repte de Quim Manresa serà la semifinal de la Copa Catalunya contra l’Industrias Santa Coloma de la primera divisió nacional. Alçar-se amb el trofeu sembla pràcticament impossible, però no descarten donar la sorpresa. El nou entrenador no es marca objectius a llarg termini, però vol que aquests no es limitin en la permanència de l’equip en la categoria.

Manresa reconeix que té ganes de tornar al parquet de la pista, a la rutina dels entrenaments i partits i al tracte amb l’equip. Una plantilla que encara no està tancada, però que de moment hi han tornat dos jugadors de la seva anterior etapa per afrontar aquesta nova temporada.