Treballadors amb diversitat funcional per fer el manteniment de les zones verdes de Cap Salou

Són treballadors del grup Àuria, una cooperativa que treballa amb persones que tenen alguna discapacitat funcional. Des d’aquest mes de juliol s’encarreguen de mantenir i conservar els espais verds públics de Cap Salou. L’Ajuntament de Salou, quan va treure el contracte d’aquesta obra a concurs, va posar com a condició que els treballadors tinguessin alguna discapacitat funcional. Per aquest col·lectiu és molt important trobar una feina remunerada per tenir una millor inserció social i millorar en diversos aspectes de les seves vides. Amb aquestes tasques de Salou s’ha donat feina a tres persones.

Aquesta zona de la Capital de la Costa Daurada té un gran valor paisatgístic i natural. Un espai gairebé únic del litoral tarragoní. El grup Àuria cuidarà durant dos anys dels 680.000 metres quadrats i de prop dels 2.400 arbres que hi ha en aquesta zona.

Amb aquesta mesura ajuntaments com Salou se sumen a contribuir a la integració laboral de les persones amb discapacitat, un fet que va a l’alça entre els diversos ajuntaments del territori gràcies a que la llei de contractació estatal posa més facilitats en aquest sentit.