Granados iniciarà el mandat en minoria a l'espera de tancar un pacte de govern amb ERC

Tal com els vam explicar ahir, Pere Granados, iniciarà el mandat amb els seus 7 regidors i per tant ho farà en minoria. Sumem per Salou ha confirmat que està negociant un pacte de govern amb Esquerra Republicana. La formació de Granados lamenta com s’ha comportat el cap de llista del PSC, David González, que va intentar un pacte per fer-los fora de l’alcaldia.

Pere Granados ho té coll a vall. Aquest dissabte tornarà a ser nomenat com alcalde de Salou i en segona votació com a llista més votada. Tal com va avançar TAC12, Sumem per Salou iniciarà el mandat amb minoria a l’espera de tancar un pacte de govern amb Esquerra Republicana. De moment les dues formacions valoren positivament les reunions que han mantingut fins ara.

A Sumem per Salou li hauria agradat un govern el més ampli possible on també hi hagués format part el PSC. Granados ha criticat durament el cap de llista dels socialistes, David González, perquè va intentar pactar amb la resta de forces per fer-los fora de l’alcaldia i que quan es va veure fracassat va tornar a trucar a la porta de Sumem.

Sumem per Salou però no tanca la porta a cap formació per entrar en el futur govern, això sí, diuen que en algunes forces hi hauria d’haver un canvi de les persones perquè no els hi tenen confiança o han jugat brut contra ells. A la resta Granados imposa com a condició tenir Salou i les seves persones com a única prioritat i deixar el marge els temes supramunicipals.