Pere Granados iniciarà el mandat en minoria a l'espera de tancar un pacte amb ERC

A Salou, Pere Granados, tornarà a ser amb tota previsió alcalde. El seu partit i Esquerra Republicana estan negociant un possible pacte de govern, que arribarà, això sí, més tard del ple constituent d’aquest dissabte. Els republicans aquesta setmana decidiran si es voten a ells mateixos o si fan una abstenció a Granados.

Després que s’estronqués una possible alternativa de govern entre el PSC i Esquerra a Salou. El panorama polític del municipi queda força clar, Pere Granados, tornarà aconseguir l’alcaldia. De moment la història sembla que serà la mateixa d’ara fa quatre anys. Granados iniciarà el mandat amb un govern amb minoria, aquesta vegada amb 8 regidors. I tot apunta que més endavant podria tancar un pacte de govern. Aquí però la història podria canviar, ja que Sumem per Salou i Esquerra Republicana estan negociant per arribar en un acord de governabilitat i d’aquesta manera no repetir l’acord de govern del passat mandat amb el PSC.

Sumem i Republicans es mostren satisfetes amb les reunions que ara com ara s’han produït entre les dues formacions. Ara falta conèixer la decisió d’Esquerra sobre el ple d’investidura d’aquest dissabte, els republicans decidiran amb assemblea si es voten a ells mateixos o s’abstenen a Granados.