Adrià Aragonès, quart fitxatge del Club Bàsquet Salou

Una de les perles del CBT jugarà al CB Salou. L'aler Adrià Aragonès és el quart fitxatge del conjunt de Jesús Muñiz que, paral·lelament, ha accelerat el capítol de baixes per viure la primera transformació dels darrers anys a la plantilla.

Durant la jornada 1 de la Lliga EBA serà difícil que l'afició del bàsquet reciti de memòria el cinc inicial i la banqueta del CB Salou. Dies enrere vam avançar l'adéu de Javi Salido i Alan Crabtree, que se sumaven al ja conegut de Pleasant. I ara són Aitor Martínez, Pedro David Martín i Oriol Florentin els qui tampoc protagonitzaran la segona temporada de l'equip a la categoria. Un repte per als de Jesús Muñiz, saber canviar per créixer.

I poques entitats matinen tant a l'hora de confeccionar projectes. Adrià Aragonès té 17 anys, pot jugar de dos i de tres i sorgeix de la factoria del júnior del CBT, on ha treballat a les ordres del col·laborador de les transmissions a TAC12, Pep Garcia.

Aragonès és el quart fitxatge salouenc després de les arribades del base del Granollers Gonzalo Baltà, i de l'aler i el pivot Sisco Moreno i Xavi Costa, respectivament, tots dos provinents del Ploms, on també va jugar Aragonès.

Aragonès no va debutar amb Berni però sí que va formar part de la dinàmica d'entrenaments de la primera plantilla blava. Una clara aposta per la joventut del Club Bàsquet Salou que, mentrestant, busca nous reforços per completar un grup de 12 jugadors i que continua amb les sessions de post temporada.