El Salou FS disputarà la Final Four de la Copa Catalunya

Una fita sense precedents a la història de l'entitat. La victòria (6-2) davant el Manresa permet que els de Marcos Angulo accedeixin a una ronda definitiva en què també hi haurà el Barça i el Santa Coloma de Primera Divisió.

Els de Marcos Angulo van desfer-se del potent Manresa, segon classificat de la Segona B, davant un Pavelló Salou Centre pràcticament ple. L'ocasió valia la pena: l'opció d'accedir a una fase definitiva en què també hi haurà el Mataró i els dos millors clubs de futbol sala de Catalunya. I el Salou FS no va desaprofitar l'oportunitat de gaudir-ho davant els seus.

Per davant des de l'inici del partit amb un parcial de 2-0, el tercer durant els primers instants de la segona meitat no va enllestir el duel, ja que el Manresa va reaccionar fins al 3-2. A la desesperada, els del Bages van buscar l'empat amb porter jugador inclós, però els salouencs van sentenciar a pilota aturada i en un parell de contres més. 

Un resultat que enllesteix el bon sabor de boca del curs en què el Salou FS ja ha assolit la salvació a la Segona Divisió B. El premi futur serà creuar-se amb una de les dues potències més rellevants del futbol sala català actual. 

Estadística del partit:

http://fcf.cat/acta/1819/copa-catalunya-fs/copa-catalunya-senior-masculi-futbol-sala/rondes-eliminatories/asn/salou-fs-a/asn/manresa-club-futbol-sala-a