ERC carrega contra la gestió de l'equip de govern en la reforma del mercat de Salou

Ha estat un dels temes que més polèmica ha aixecat aquest últim mandat a l’Ajuntament de Salou, la reforma del Mercat Municipal. Esquerra Republicana ha aprofitat que feia campanya al costat d’aquest equipament per carregar contra la gestió que ha fet l’equip de govern en aquest tema. Asseguren que tot s’ha fet malament, sobretot les negociacions amb els actuals paradistes. Per tot això hi ha hagut com a conseqüència la paralització del projecte.

Els republicans aposten per una reforma integral de l’actual mercat, per convertir-lo en un equipament de primer nivell, amb un nou concepte que esdevingui un nou pol turístic del municipi.

Els Republicans volen ser clau a Salou per liderar una alternativa, diuen que només d’aquesta manera serà possible un canvi real al municipi. El partit vol repetir els resultats històrics que va aconseguir a les últimes generals, convertint-se amb la tercera força. És per això que tornen a fer una crida als seus votants perquè diumenge que ve es mobilitzin i omplin les urnes en aquestes eleccions que consideren d’històriques per tenir líders del seu partit a la presó.

Esquerra Republicana de Salou farà aquest dijous a les set de la tarda el seu acte central de campanya d’aquestes eleccions al Teatre Auditori de la capital de la Costa Daurada.