El Salou FS juvenil omple el pavelló i frega la final de la Copa Catalunya davant el Barça

Un partit per a la història del futbol sala de la demarcació de Tarragona. La mala fortuna dels penals va evitar que els locals es classifiquessin per a la ronda definitiva, amb la presència de més d'un miler de persones a les grades.

Una situació sense precedents al territori i un seguiment massiu simplement espectacular. Jugar contra el Barça és especial, un repte, davant el potencial de la seva plantilla. Molts dels seus integrants ja han debutat amb el segon equip blaugrana a la Segona Divisió i són internacionals amb la selecció espanyola sub17. Tot i això, els de la capital de la Costa Daurada van competir sense complexos per dominar l'electrònic durant gairebé tota la semifinal.

L'allau ofensiva visitant, amb el 3 a 2 de la segona meitat, i l'acumulació de lesions per part groga van impedir que el triomf es quedés a casa nostra. En qualsevol cas, el rendiment dels futbolistes, especialment del porter, va ser espectacular, amb un 3-3 definitiu digne de menció.

Els penals van desequilibrar la balança cap al cantó del Barça, que ja espera rival a la ronda decisiva i on jugarà davant Les Corts o el Mataró al Palau Blaugrana.

Estadística del partit:

http://fcf.cat/acta/1819/copa-catalunya-fs/copa-catalunya-juvenil-masculi-futbol-sala/rondes-eliminatories/snj/salou-fs-a/snj/barca-lassa-a