Salou enceta la campanya electoral amb més llistes que mai, dotze

La capital de la Costa Daurada és un dels municipis on més llistes es presenten, fins a 12. Repeteixen tots els partits que tenen representació al consistori i entren en joc noves forces com VOX o Podemos.

A través d’un compte enrere i d’una pantalla l’actual alcalde de Salou, Pere Granados, va descobrir el cartell de la seva candidatura, Sumem per Salou. Amb el convenciment que tornaran a ser la força més votada de Salou es mostren com l’única formació que només tindrà com a prioritat Salou.

El candidat de Ciutadans, Pere Lluís Huguet, estrenava campanya al mateix moment que també començava el dia del seu aniversari. La formació assegura que és l’únic canvi real possible a Salou perquè moltes de les altres forces han format part d’algun equip de govern i no han canviat res.

També es presenta per primera vegada David González, del PSC. Els socialistes, que han pres part en aquest últim equip de govern, ara volen liderar-loliderar-lo per acabar d’impulsar i incrementar les mesures socials per millorar la vida de tots els habitants de Salou.

Amb els bons resultats que va aconseguir Esquerra Republicana ara fa unes setmanes a Salou els republicans es mostren esperançats de poder augmentar la seva presència al consistori salouenc i convertir-se en una força decisiva per poder crear el pròxim equip de govern.

El Partit Popular té com a objectiu en aquests comicis de recuperar els vots que han perdut en les últimes eleccions. Es mostren com l’única garantia de bona gestió perquè Salou pugui avançar i progressar. Si no són la força més votada, els populars volen ser clau per formar govern.

Actualment aquests són els partits amb representació al consistori. El pròxim 26 de maig opten 12 formacions a formar part del pròxim Saló de Plens.