Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem. Més informació.

Salou es donarà a conèixer a través d'un IgersMap

 

El Patronat de Turisme de Salou ha començat una activitat vinculada amb la xarxa social Instagram, una de les que està més de moda en aquest moment. I ho han fet creant un IgersMap. L’objectiu és donar a conèixer el municipi a través de la mirada dels instagramers. Aquest cap de setmana hem anat a la primera trobada.

El monument dels Pilons ha estat un dels escenaris de la trobada d’Instagramers per elaborar un Igers Map de Salou. Hi han participat una cinquantena de persones que utilitzen la xarxa social Instagram, totes vinculades a la comunitat d’instagramers del Camp de Tarragona. Des del Patronat de Turisme de Salou han impulsat aquesta iniciativa per donar a conèixer el municipi d’una manera diferent.
Aquesta primera instawalk s’ha fet per donar a conèixer la façana marítima de Salou. A l’octubre se’n farà una altra per mostrar parts de l’interior de la població i que potser són menys conegudes.
Amb el mòbil o una càmera en mà cada participant ha de capturar els moments i les essències de la zona utilitzant el seu estil. Aquesta és una de les gràcies, ja que totes les fotos són ben diferents.
La idea d’aquesta iniciativa és que en els pròxims anys aquest mapa digital es vagi actualitzant sol. A través de la gent que visita Salou i té un compte d’Instagram.

Canvia't al 39 a la TDT
hd

No ens perdis, canvia't al 39

Resintonitza el nou canal de TAC12 a la TDT

MÉS INFORMACIÓ