Els nens acaparen l'atenció del Sant Jordi salouenc

Com cada any, la plaça Sant Jordi ha estat el punt cèntric de la festivitat a Salou. La representació teatral destinada als infants locals ha estat el principal acte d'un matí amb gran afluència de públic.

Pocs minuts després de l'obertura de parades, aquest era l'espectacular ambient de la seu de la festivitat a Salou, la plaça Sant Jordi, enmig del nucli urbà i a tocar del Mercat Central. Fins a 400 nens i nenes han gaudit de l'espectacle anomenat 'Sant Jordi, la Princesa, la Rosa i el Drac', una proposta infantil de la factoria Bram que ha traslladat Montblanc a primera línia de mar. Cada any, els alumnes locals de 5 a 8 anys omplen l'espai teatral.

Els veterans escullen de pressa la flor, des de primera hora i sense amagar-se de l'estimada. I també la paguen, perquè el romanticisme pragmàtic és doblement romàntic.

Però a Salou no tot es compra amb diners. Ho saben els veïns de la fruiteria, on mai diran que no a un instant de complicitat.

Els amics de l’Associació Oncològica Amadeu Pelegrí i Càritas, entre altres entitats, també han assistit a la cita del 23 d'abril salouenc.