CB Salou - Salt (69-77)

Tercera derrota seguida dels salouencs, aquesta davant un Salt que lluita per eludir el descens directe. L'equip de Jesús Muñiz va enllestir la salvació a la Lliga EBA setmanes enrere.

L'inici de partit ha permès entreveure una tarda plàcida al Pavelló Salou Centre. El conjunt local ha tancat el primer període amb avantatge de vuit punts, còmode per la classificació i jugant amb les pors d'un conjunt gironí necessitat. Però tot ha canviat a partir del minut 10. El Salt ha reaccionat i, des de llavors, ha pautat el ritme del duel amb millor mà des de la zona de dos i de tirs lliures i amb capacitat per repartir el potencial ofensiu entre diversos jugadors: fins a cinc visitants han assolit dobles dígits anotadors. Pel que fa al CB Salou, la predominança de CJ Barksdale brutal i possiblement excessiva: 29 punts, cinc rebots i 35 de valoració. 

Cert és, però, que el CB Salou ja ha aprovat amb nota el curs del seu debut a la Lliga EBA i que Jesús Muñiz, amb la baixa d'Everrett Pleasant, aprofita ara per repartir minuts entre els membres menys habituals de la rotació. Queden dues jornades per acomiadar la temporada i dissabte vinent els salouencs disputaran l'últim compromís com a visitants de la temporada; serà a la pista de l'Igualada des de les 19 hores. Els de l'Anoia pugnen per accedir a la fase d'ascens a LEB Plata.  

Parcials: 23-15, 6-17, 17-21 i 23-24. 

Fitxa del partit:

http://competiciones.feb.es/estadisticas/Partido.aspx?p=2015608&med=0