Jesús Muñiz renova com a tècnic del Club Bàsquet Salou

Hi ha entrenador per estona. Queden quatre jornades de Lliga EBA però els salouencs ja han anunciat la renovació del seu tècnic. Principal artífex de la còmoda salvació d'un debutant a la categoria, afrontarà així la quarta i la cinquena campanya a l'entitat. Perquè ha renovat per dues temporades.

Els dubtes sobre el futur de Jesús Muñiz han durat ben poc. Si fa tan sols una setmana el president avançava a TAC12 l'interès a renovar-lo, avui ja és oficial. El seu nom cotitza a l'alça i, paral·lelament, el Club Bàsquet Valls i el CBT desconeixen amb qui ocuparan les banquetes a partir de l'estiu: la rumorologia va disparar-se.

Les travesses basquetbolístiques esborren així un candidat de primer nivell, que continuarà a la capital de la Costa Daurada. La confiança és tan ferma que renova fins al 2021.

L'estiu del 2016 va arribar a Salou provinent de l'ADT Torreforta. Debutant a Copa, el projecte només va necessitar dos anys per fer història i pujar a Lliga EBA. Ara Jesús Muñiz i els seus són setens amb un balanç de 12-10. La humilitat però també l'ambició seran els pals de paller de cara al futur.

Ja preparen el segon capítol de la història del CB Salou a la Lliga EBA, tot i que els pilars de la plantilla actual són útils. Un d'ells és CJ Barksdale, que vol continuar aquí. Abans, però, Jesús Muñiz i la resta passaran diumenge per la pista del Calvià.