Ciutadans denuncia davant la Junta Electoral l'ús que Granados fa de les xarxes socials de l'Ajuntament de Salou

Ciutadans de Salou ha denunciat a la Junta Electoral Central la utilització propagandística que, asseguren, està fent el govern de Salou de les xarxes socials públiques de l’Ajuntament. La formació taronja diu que, fa uns dies, ja va advertir el consistori salouenc del que consideren una anomalia, però que aquest va obviar la seva advertència.

La secció local de Ciutadans a Salou ha denunciat davant la Junta Electoral Central l’ús de les xarxes socials que realitza l’Ajuntament de Salou. El grup taronja denuncia l’ús propagandístic de l’obra de govern que consideren està realitzant el consistori a través d’aquests canals públics. Asseguren que hi troben informacions sobre l’obra de govern, prohibides en període electoral, i critiquen el fet que a totes les comunicacions s’etiqueta el perfil personal de l’alcalde Pere Granados, on es pot trobar informació electoral del partit d’aquest. Una pràctica que Ciutadans, abans de decidir-se a portar a la Junta Electoral, ja va denunciar al mateix Ajuntament, que, diuen, ha obviat l’advertència del que és el principal grup de l’oposició.

D’altra banda, des de la secció local de Ciutadans a Salou, s’ha defensat la candidata per Madrid després de la polèmica nascuda arran del seu comentari sobre el turisme de Salou. Des del grup taronja s’ha culpabilitzat el model turístic de la ciutat que asseguren, ha potenciat el govern de Pere Granados.