Jordi Garcia i Katherin Chaplin s'emporten la Mitja Marató de Salou

800 atletes han participat en la quinzena edició d'una trobada que ha comptat també amb les habituals curses de 10 i 5 quilòmetres, i amb una novetat respecte a edicions anteriors, la inclusió d'una caminada popular. 

Amb un registre d'1:12:40, Jordi Garcia (Runners Tarragona) s'ha emportat el primer lloc de la modalitat masculina mentre que Katherine Chaplin (Borges Trail) ha fet el mateix en dones amb un temps d'1:27:06. Pel que fa a la 10K, els més ràpids han estat Jaume Leiva (29:27) i Gudrun Rodloff (42.40). Els més ràpids de la prova de 5.000 metres han estat Carlos Herreras (16:08) i Laura Pallejà (21.23).

Una mitja que ha destacat especialment pels seus circuits significativament plans i a tocar del mar des de Jaume I, Carles Buïgas i el Passeig Miramar fins a Vilafortuny. I aquest cop la Mitja ha sigut molt més que tres curses paral·leles i una altra d'infantil perquè s'ha estrenat la caminada pel Camí de Ronda entre la Plaça de les Comunitats Autònomes i Cala Morisca. Això ha facilitat que qualsevol persona, sigui quina sigui la seva condició física, hagi pogut prendre part de la jornada.

Aquest cop la Mitja Marató de Salou ha anat molt més enllà de l'esport amb la creació d'una caminada per complementar les propostes de 5, 10 i 21 quilòmetres. D'altra banda, les samarretes dels participants han portat inscrit el lema "Jo respecto, i tu?. S'ha buscat així complementar la campanya de sensibilització duta a terme durant la Festa Major de l'Hivern.