L'alcalde de Salou, Pere Granados, es presentarà sota una nova marca electoral

L’alcalde de Salou, Pere Granados, presentarà aquest dimecres la seva candidatura en el qual concorrerà les pròximes eleccions municipals. Serà una marca nova que integrarà gent de FUPS, PDeCAT i independents. Granados ja va anunciar que estava treballant en un projecte que només es estigués centrat en Salou.

Integrador, transversal i que aglutini gent de diverses ideologies i entitats de Salou. Així definia Pere Granados el projecte en el qual està treballant per les pròximes eleccions municipals i que ell mateix encapçalarà. Segons ha pogut saber TAC12 Granados crearà una nova marca per aquests comicis; serà presentada públicament aquest dimecres, quan es coneixerà quin serà el nom i el logotip. Per tant es descarta FUPS, la seva formació, i PDeCAT.

Paral·lelament l’Assemblea Local del PDeCAT de Salou ha aprovat per una àmplia majoria donar suport al nou projecte de Granados i concórrer amb ell a les municipals.

Tot apunta que aquesta nova marca doncs estarà integrada per persones de la FUPS, PDeCAT i independents vinculats amb Salou. Els dos últims comicis municipals Granados es va presentar sota les sigles de Convergència i Unió sent la força més votada de Salou.