×

Avís

JUser: :_load: No es pot carregar a l`usuari amb id: 350

JUser: :_load: No es pot carregar a l`usuari amb id: 354

Sis treballadors es queden sense feina a causa del canvi d'un contracte de l'Ajuntament de Salou

L'Ajuntament de Salou va dividir en dos lots el contracte pel manteniment d'edificis municipals i el de manteniment d'enllumenat públic i fonts. Això ha provocat que des de l'1 de febrer sis treballadors s'hagin quedat a l'atur perquè l'empresa no els ha volgut subrogar. Avui els treballadors s'han fet veure al Ple i han acusat a l'Ajuntament de mala gestió. L'equip de govern s'ha defensat dient que han complert amb la legalitat i que han intentat mediar amb l'empresa per trobar una solució.

El ple s’ha iniciat amb una declaració institucional en reconeixement a Sandro Boquet, el regidor d’Esquerra Republicana que va morir sobtadament el passat 12 de febrer. Després de fer un minut de silenci, Carme Gasull, ha pres possessió del seu càrrec com a nova regidora del consistori salouenc.
El Ple però ha estat marcat per la protesta dels treballadors d’una empresa que oferia serveis a l’Ajuntament. El passat mes de febrer el contracte va canviar i els serveis de manteniment d’edificis municipals i d’enllumenat públic i fonts es van dividir en dos lots diferents. Això ha provocat que sis treballadors no hagin estat subrogats per la nova empresa i s’hagin quedat a l’atur. És per aquest motiu que han acusat al consistori de fer una mala gestió municipal.

L’equip de govern ha lamentat la situació que es troben els afectats i ha assegurat que sempre han actuat dins la legalitat. A banda, han defensat que van intentar mediar amb les empreses perquè subroguessin en aquests treballadors.

D’altra banda, el ple també ha votat proposar a l’Associació Grup de Dones de Salou l’honor de rebre el diploma de mèrits per serveis distingits que atorga el Consell Comarcal del Tarragonès.