Tanca el càmping La Unión, tot i l'oposició dels campistes residents

Dia de mudança al càmping la Unión de Salou. L’empresa que ha adquirit la major part dels mòduls i caravanes del mateix ha començat ja les tasques de retirada i trasllat d’aquests elements. Després de 35 anys, el càmping ja no tornarà a obrir portes per a la nova temporada. El propietari ha decidit tancar-lo tot i topar amb l'oposició dels residents habituals. Una vintena de família empadronades dins de les seves instal·lacions, que asseguren, no volen marxar. És el cas per exemple, de la Lucía, que fa 28 anys que resideix durant deu mesos a l’any al càmping.

En Francisco per la seva banda, fa nou anys que va comprar un mòdul de 40 metres al càmping. Es sent enganyat per les condicions proposades pels propietaris per facilitar la sortida dels residents. De fet, les famílies que no volen abandonar el càmping critiquen les formes en què el propietari dels terrenys els ha anunciat el tancament i també les contraprestacions que els han proposat.

Les famílies que es resisteixen a marxar del càmping han posat el cas en mans d’advocats. Demà, coincidint a més amb l’últim dia de termini que el propietari els ha donat per marxar, tenen previst reunir-se amb la plataforma d’afectats per l’habitatge públic i social.