La UD Salou demanda el Racing Bonavista per insults masclistes

La crisi entre tots dos clubs no s'ha solucionat. Mentre que els tarragonins acusen el rival de racistes, els salouencs ho neguen i denuncien amenaces i insults masclistes. Hem parlat amb els presidents dels dos equips.

El Salou i el Racing militen al grup 2 de la Tercera Catalana, tots dos sense opció d'ascendir i amb la permanència enllestida. Dies enrere, el Racing va rebre el Salou amb victòria visitant per 0-1.

Des de Bonavista afirmen que un dels seus integrants, d'origen magrebí, va patir racisme durant el transcurs del joc. Aquest futbolista amenaça algú del públic, des del Salou consideren que a una dona, a qui convida, a més, a marxar a fer el sopar.

El Salou nega els fets i el Racing considera que el vídeo s'ha tallat per manipular l'origen. Els salouencs el van penjar, argumenten, després d'una publicació a la xarxa en què l'entrenador rival els acusava de racistes i borratxos.

El Salou ja ha presentat denúncia als jutjats mentre que el Racing recorda que ells són un exemple d'integració a través de l'esport. L'acta del Racing-Salou no va reflectir cap dels incidents.