CB Salou - CBT, el derbi dels presidents

Diumenge a les 20 hores TAC12 emetrà en directe el derbi de Lliga EBA entre el CB Salou i el CBT. I, després de completar la prèvia d'entrenadors, hem parlat també amb uns presidents satisfets pel naixement d'un nou clàssic territorial.

Santi Benito és l'ànima d'un CB Salou debutant a EBA i que, en cas de guanyar aquest cap de setmana, enllestirà virtualment la permanència a la categoria. Jacint Rodríguez encapçala el projecte del CBT amb l'objectiu d'eixugar el deute la temporada vinent i fer viable que el club s'estableixi aviat a les competicions LEB. Dos projectes amb història i horitzó divers però que conflueixen diumenge i al pavelló municipal de la capital de la Costa Daurada. I amb les càmeres de la tele. Una festa de l'esport local.

El Cós Blanc s'avançarà uns dies si els salouencs fan saltar la banca desfent-se del CBT, cinc victòries per damunt i primer classificat en solitari. L'anada no serveix d'exemple, el CB Salou ha crescut moltíssim des de llavors. El derbi el narrarem a TAC12 diumenge des de poc abans de les 20 hores.