El derbi CB Salou - CBT, en directe a TAC12

Serà diumenge a les 20 hores. La sorpresa de la Lliga EBA rep la visita del líder en solitari en un derbi sense precedents a la capital de la Costa Daurada. Avui hem reunit els entrenadors de tots dos equips.

La revelació rep el pas del sostre de la temporada. L'únic precedent del curs, la victòria del CBT al Serrallo davant el Salou per 22 punts, no serveix. Berni destaca l'evolució d'un rival capaç de guanyar davant algun dels equips més potents. I Jesús Muñiz valora l'esperit de superació dels blaus tot i la baixa de Pape Mbaye. Serà el primer derbi territorial a EBA que acull al Pavelló Municipal de Salou

El CBT obre la taula amb 12 victòries en 14 jornades. Per la seva banda, els salouencs freguen la salvació amb set triomfs. Dani Tugores arribarà just de forces per part del CBT, mentre que el Salou no preveu comptar amb Everett, que ja no va jugar a Castellbisbal per motius disciplinaris.

El CBT encadena 7 partits guanyant. Durant aquest temps el Salou tan sols n'ha perdut dos. S'espera un pavelló ple per viure el derbi, que narrarem en directe a TAC12 diumenge a les 8 del vespre.