Castellbisbal - CB Salou (58-67)

La desfeta per dos punts a Valls ja és història i el CB Salou ha completat un pas de gegant cap a la permanència a la Lliga EBA. Amb un balanç de 7-7, el triomf arriba abans de creuar-se amb els dos primers de la classificació.

L'atzar va fer que el derbi del Joana Ballart es quedés a casa però el CB Salou va poder endur-se el triomf. Els detalls van impedir-ho. Aquella ensopegada no va generar cap alarmisme però el vestidor era conscient de la rellevància de guanyar a Castellbisbal per dos motius: despenjar gairebé definitivament els locals i sumar abans del tram de calendari més complicat. I els salouencs ho han fet gràcies a un tercer període notable que ha generat una certa calma de cara als 10 últims minuts. Ara bé, el Castellbisbal no s'ha donat per vençut i ha plantat cara fins a les acaballes. D'aquesta manera l'única plaça de playoff per la permanència a EBA queda quatre victòries per sota i l'ocupa el mateix Castellbisbal. 

CJ Barksdale ha recuperat la seva versió òptima amb 24 punts. Destaquen també els 15 del base, Marc Ollé, arrodonins amb cinc rebots. 

El següent compromís es jugarà al Pavelló del Milà i davant el líder. Serà la primera vegada que la capital de la Costa Daurada acull un derbi de Lliga EBA davant el CBT. L'enfrontament podrà seguir-se en directe a TAC12, diumenge a les 20 hores. La jornada posterior tocarà visitar el Quart, rival directe del CBT i també en places de promoció d'ascens a la LEB Plata. 

Parcials: 14-23, 17-11, 10-18 i 17-15.

Fitxa del partit:

http://competiciones.feb.es/estadisticas/Partido.aspx?p=2015539&med=0