Mario García repetirà com alcaldable del PP a Salou

Mario García tornarà a ser l’alcaldable del PP a Salou a les pròximes eleccions municipals. L’actual president del PP català, el tarragoní Alejandro Fernández, va presentar a García en un acte públic entre veïns de Salou. Pels populars la capital de la Costa Daurada és un dels seus objectius de cara als comicis del maig.

El president del Partit Popular català, el tarragoní Alejandro Fernández va presentar al candidat de la seva formació a les pròximes eleccions municipals a Salou, Mario García. El candidat ja és actualment el portaveu del partit a l’Ajuntament de Salou. García durant la seva intervenció va carregar contra l’actual equip de govern acusant-los de no tenir cap projecte per la capital de la Costa Daurada. 

Per la seva banda Alejandro Fernández va voler treure pit de la bona gestió que assegura ha fet el seu partit els cops que ha format part de l’equip de govern. Per Fernández Salou és un dels principals objectius del Camp de Tarragona de cara a les eleccions municipals del maig. 

L’acte de presentació de García es va realitzar en una de les sales del TAS que es va omplir de diverses cares del partit del territori i també d’alguns veïns de Salou.